Choď na obsah Choď na menu

24. 10. 2022

Et af Tysklands bedste cykelhold

Movistar Team er et af de højeste hold i Tyskland med en række stærke cykelryttere. De daglige cykeltøj sæt gør dem bedre i konkurrencen. Efter at veteranen Alejandro Valverde gik på pension i år, kan holdets Ivan Sosa tage føringen og føre holdet til en bedre afslutning.

Ivan Sosa er en professionel cykelrytter fra Colombia. Ivan Sosa er blevet den yngste cykelrytter til at vinde flerdagesløbet i HC-klassen i de sidste 40 år. Femte etape af 2018 Tour of Burgos gjorde ham til en ny figur og blev målet for alles diskussion, venter på muligheden i løbet Ivan Sosa, som med succes fejede en række berømte spillere til sejr.

I dette års konkurrence, der vandt det samlede mesterskab i Tour of Asturia, har Movistar Team testet det i Giro d'Italia, hvorved den unge cykelrytter og veteranen Alejandro Valverde bærer Movistar Team cykeltøj som en dobbelt hovedspiller for at tilpasse sig behovene hos hovedspiller Når man gør tingene, er det klart, at dette er et meget korrekt valg.